Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Kirkegården

Kirkegården er menighedsrådets ansvar, og menighedsrådet har udarbejdet et regelsæt, som loven kræver.

Disse kan til enhver tid fås hos kirkens graver eller hos kirkeværgen.

Man er altid velkommen til at kontakte kirkens graver, Anette Alnor, eller Kirkeværge, Hans Duus, hvis der er spørgsmål.

Kirkegårdskontor

Graver Anette Alnor Andersen træffes telefonisk på kirkegården

Mandag til torsdag 9.00 og 15.00, fredag 9.00- 12.00

Telefon 2010 3191.

Mail: sottrupkirke@hotmail.com

Kransenedlæggelse i pinsen

Der lægges hvert år fire kranse på kirkegården for at mindes de forskellige krige, der har været årsag til så mange soldaters død igennem tiderne.

På de to nedenstående billeder vises afsløringen af en mindesten for 150 året for Slaget på Dybbøl. Stenen blev afsløret Påskedag d. 20. april, 2014, og står mellem to soldatergrave for Danske soldater fra 1864.

Samtidig blev der plantet en ung blodbøg, der skal give de to gamle blodbøge i Mindelunden selskab.