Konfirmation i Sottrup kirke i 2020

Jacob Thomsen Lei
Simon Bjørnbak Nielsen

Fremtidige konfirmationsdatoer

Sådan ser datoerne for de fremtidige konfirmationer ud:

2021: St. Bededag den 30. april 2021

2022: St. Bededag den 13. maj 2022 og den 15. maj 2022.  Konfirmander født i 1.halvdel af kalenderåret konfirmeres St. Bededag. Konfirmander født i 2. halvdel af kalenderåret konfirmeres søndag efter St. Bededag.

2023: St. Bededag den 5. maj 2023 og den 7. maj 2023. Konfirmander født i 1.halvdel af kalenderåret konfirmeres St. Bededag. Konfirmander født i 2. halvdel af kalenderåret konfirmeres søndag efter St. Bededag.

2024: St. Bededag den 26. april 2024 & den 28.april 2024. Konfirmander født i 1.halvdel af kalenderåret konfirmeres St. Bededag. Konfirmander født i 2. halvdel af kalenderåret konfirmeres søndag efter St. Bededag.

2025: St. Bededag den 16. maj 2025 og 18. maj 2025. Konfirmander født i 1.halvdel af kalenderåret konfirmeres St. Bededag. Konfirmander født i 2. halvdel af kalenderåret konfirmeres søndag efter St. Bededag.

2026: I 2026 vil jeg gerne udfase de nu gældende ’regler’ for, hvornår der er konfirmation i henholdsvis Sottrup Kirke og Nybøl Kirke. Fra 2026 vil jeg gerne fejre alle konfirmander i den samme weekend, således at konfirmander fra Sottrup bliver konfirmeret St. Bededag og konfirmander fra Nybøl bliver konfirmeret søndagen efter St. Bededag.

Der tages forbehold for ret til ændringer.

Konfirmationen er en stor dag i både konfirmandens og forældres liv.

Konfirmanden siger ja til at bekræfte sin dåb ved en festlig gudstjeneste i kirken.

Forud for konfirmationen er gået et år med undervisning af kirkens præst og sognemedhjælper.