Koncentrerede konfirmander læser i kirken

Konfirmation i Sottrup kirke

Konfirmationen er en stor dag i både konfirmandens og forældres liv.

Konfirmanden siger ja til at bekræfte sin dåb ved en festlig gudstjeneste i kirken.

Forud for konfirmationen er gået et år med undervisning af kirkens præst og sognemedhjælper.

Se i højre margin efter de praktiske oplysninger omkring konfirmation.

Konfirmationsdatoer

Sådan ser datoerne for de fremtidige konfirmationer ud:

2020:

12. og 13. september 2020

Konfirmation 2021

Så er det tid til konfirmandindskrivning til undervisningsforløbet 2020 – 2021 i Nybøl Kirke og Sottrup Kirke for de konfirmander, som bor i de to sogne.

Konfirmationsdatoer:

St. Bededag den 30. april  i Sottrup Kirke kl. 10.00

Søndag den 9. maj  i Nybøl Kirke kl.?? (Alt efter hvor mange konfirmander, der skal konfirmeres, kan det være, at der bliver to tidspunkter for konfirmation i Nybøl denne dag. Så snart alle tilmeldinger er i hus kommer der tidspunkt).

Selve konfirmandundervisningen bliver tirsdag eftermiddag fra kl. 13.15 i Sottrup Kirke og sognehus. En plan for undervisningen bliver tilsendt efter sommerferien.

For at tilmelde sig skal man følge nedenstående link, og dette skal meget gerne ske inden den 1. august.

Såfremt der er spørgsmål, er man velkommen til at tage kontakt til mig.

Jeg glæder mig til at lære jer alle at kende. I ønskes en god sommer.

Kærlig hilsen

Sognepræst Karen Møldrup Rasmussen