Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular

Menighedsrådets

Valgudvalg: Jens Sørensen (formand), Mogens Knudsen, Hans Duus.

Kirke- og kirkegårdsudvalg:  Lis Matzen (formand), Henriette Kristiansen, Hans Duus, Mogens Knudsen.

Præstegårdsudvalg: Hans Duus, Mogens Knudsen (Sottrup MR), Gudmund Horst Christian Jabobs, Brian Schmidt Valentin (Nybøl MR).

Præstegårdsudvalget er fælles for Sottrup og Nybøl  og består af to repræsentanter fra hvert menighedsråd.

Menigheds- og graverhus udvalg: Jens Sørensen (formand), Mogens Knudsen, Hans Duus, Lis Matzen, Grete Mandrup, Henriette Kristiansen.

Aktivitetsudvalg: Lis Matzen, Henriette Kristiansen, Grete Mandrup, Hans Duus, (musikudvalg lægges under aktivitetsudvalget)

Udsmykningsudvalg: Lis Matzen (formand), Grete Mandrup, Henriette Kristiansen