Samarbejdsaftaler

Samarbejde omkring fælles kirkegårdspersonale for Sottrup og Nybøl sogne

Menighedsrådene i Sottrup og Nybøl har den 22. august 2018 godkendt en aftale om samarbejde omkring fælles kirkegårdspersonale for Sottrup og Nybøl kirkegårde.

Aftalen betyder at graver og gravermedhjælperne fra Sottrup vil stå for vedligehold og pleje af kirkegården i Nybøl.

Aftalen kan læses her

Samarbejde omkring fælles kirketjener for Sottrup og Nybøl sogne.

Menighedsrådene i Sottrup sogn og Nybøl sogn har den 4. april 2018 truffet aftale om samarbejde vedrørende fælles gravermedhjælper.

Læs samarbejdsaftalen her.

Samarbejde omkring fælles kordegnefunktion

Samarbejde omkring fælles kordegn i Gråsten-Adsbøl, Rinkenæs, Kværs, Egernsund, Nybøl, Ullerup og Sottrup sogne.

Menighedsrådene for Gråsten-Adsbøl Sogne, Rinkenæs Sogn, Kværs sogn, Egernsund Sogn, Nybøl Sogn, Ullerup Sogn, og Sottrup Sogn har den 20. september 2019 truffet aftale om samarbejde vedrørende fælles kordegn i de 7 sogne.

Læs omkring Samarbejdsaftale fælles kordegn