Præsteansættelse pr. 1 januar 2020

Med glæde kan vi meddele, at Karen Møldrup Rasmussen, med virkning fra den 1. januar 2020, er ansat som sognepræst i Sottrup-Nybøl Pastorat.

Den 5. januar 2020 kl. 14 indsættes Karen i Sottrup Kirke, med efterfølgende velkomst i Sognehuset, for Sottrup menighed og inviterede.

Karen er 43 år gammel og har indtil ansættelsesforholdets begyndelse, i 11 år, været sognepræst i Engholmkirken i Allerød. Karen er gift og parret har to børn på henholdsvis 10 og 8 år. Karen er formand for Folkekirkens Skoletjeneste i Hillerød og Allerød Provsti og sidder i FDF Allerøds bestyrelse. Derudover har hun været instruktør og medlem af gymnastikforeningen Muskelmagtens bestyrelse og været ungdomsleder i Foreningen Norden.

Sottrup Menighedsråd glæder sig til samarbejdet med Karen og byder hende hjertelig velkommen som sognepræst i Sottrup Kirke.