Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Kriminaldommer fortalte sin historie i Sottrup Sognehus

Det blev til udvalgte sange og historier af Ditlev Nielsen præstesøn af tidligere præst Laurits Nielsen og tidligere organist Betty Nielsen, Sottrup Kirke, samlede godt 100 til kaffe og kage i Sottrup Sognehus.

Ditlev Nielsen er opvokset i Snogbæk præstegård som søn af præsteparret Laurids og Betty Nielsen, der mange år var tilknyttet Sottrup kirke. Ditlev Nielsen vil fortælle løst og fast om opvæksten og ungdomslivet i Snogbæk og Vester Sottrup.

Ditlev Nielsen er født i 1933 og gik i Snogbæk skole. Efterfølgende tog han en studentereksamen på Sønderborg Statsskole. I 1958 fik han sin juridiske embedseksamen og har til sin pensionering været beskæftiget ved domstolene.

Et begivenhedsrigt liv førte ham til Brønderslev, Holstebro, Horsens og Aarhus. Fra 1980 til 1990 var han kriminaldommer i Sønderborg og fra 1990 til 2001 dommer i Tårnby ved København.

Efter pensioneringen har han kastet sig over at skrive sine erindringer. Det er der foreløbigt blevet til bogen "Som jeg så det" - sønderjyske erindringer.

Del dette: