Kirken i en krisetid - info om konfirmationer m.m.

Kære alle.

Det er en meget speciel tid, vi alle står i, og for kirken er den også meget anderledes. Gudstjenesterne er aflyst til og med den 13. april 2020. Kirkelige handlinger afvikles kun i meget begrænset omfang med strenge restriktioner om, hvor mange der må deltage, og som det blev klart i går den 17. marts og i dag, så kan tingene ændre sig fra dag til dag.

Angående konfirmationerne den 8. maj og den 10. maj, så er der i dag udsendt besked om, at alle konfirmationer udskydes til efter pinse.

De nye konfirmations datoer bliver således:

Den 6. juni kl. 11.00 i Sottrup

Den 7. juni kl. 9.30 i Nybøl

Den 7. juni kl. 11.00 i Sottrup

De ændrede datoer er mailet til de involverede parter. Jeg ved, det er en ulykkelig situation for mange, men for nuværende er der ikke andet at gøre.

Her og nu vil jeg gerne opfordre alle til at tage vare på sig selv og hinanden.

Jeg regner med, at jeg på kirkens facebook-side kan lægge lidt forskelligt op, så vi kan mødes uden at mødes, og give et par links til, hvor man kan finde andagter og gudstjenester.

Jeg står stadig til rådighed for en samtale, så har man behov for det, så ring gerne på 23 32 62 69.

De bedste hilsner i en svær tid.

Karen Møldrup Rasmussen

Sognepræst i Nybøl og Sottrup Kirker