Kom til gudstjeneste – kirken er åben igen!!

Hvor er det skønt at kunne skrive og forkynde, at vi nu langt om længe må mødes igen i det kirkelige fællesskab. Fra mandag den 18. maj er kirkerne igen åbne, dog er der her i begyndelsen nogle restriktioner på antallet af deltagere til de forskellige gudstjenester og aktiviteter, men jeg tænker, at vi tager det i stiv arm, og tager de udfordringer der måtte komme hen ad vejen. Lad os nu bare glædes os over, at vi igen må mødes, synge, bede og være sammen. Det bliver så skønt langt om længe at få lov til at mødes og fejre gudstjeneste sammen.

Det betyder, at det nu igen er muligt at komme til gudstjeneste i den lokale kirke og ikke ’blot’ hjemme hos sig selv.

Så Kr. Himmelfartsdag torsdag den 21. maj slår Nybøl kirke igen dørene op, hvor vi fejrer gudstjeneste kl. 10.30.

Søndag den 24. maj er der igen gudstjeneste i Nybøl Kirke kl. 9.00, og kl. 10.30 slår Sottrup Kirke dørene op for gudstjenestefejring.