Menighedsrådsvalg 2020

På valgforsamlingen den 15. september 2020 blev følgende valgt til menighedsrådet:

Jens Falck Sørensen

Dorte Irene Jørgensen

Mogens Knudsen

Hans Hansen Duus

Lorens Lorenzen

Svend Aage Kjær

Som stedfortræder blev valgt:

Henrik Jessen Enderlein

Der er efter afholdelsen af menighedsrådsvalget mulighed for at indgive en kandidatliste som vil udløse et afstemningsvalg. Kandidatlisten skal være indgivet senest 4 uger efter valgforsamlingen dvs. senest den 13. oktober 2020, kl. 23.59.

Der skal vælges 6 medlemmer til menighedsrådet og kandidatlisten skal være underskrevet af 6 stillere. Menighedsrådsmedlemmernes funktionsperiode er 4 år og begynder den 29. november 2020. Kandidatlisten kan afleveres hos menighedsrådets valgbestyrelse som består af:

Jens Falck Sørensen, Lindevej 13, Vester Sottrup

Hans Hansen Duus, Højlund 62, Vester Sottrup

Mogens Knudsen, Højlund 120, Vester Sottrup

Kandidatlisten, som skal være udarbejdet på en af kirkeministeriet godkendt formular, kan rekvireres hos et medlem af valgbestyrelsen eller på www.km.dk